مینو خالقی خطاب به زنان نماینده مجلس: برای نرگس کاری بکنید
داتیکان: مینو خالقی، نماینده منتخب مردم اصفهان که از راهیابی به مجلس بازماند، در نامهای به فراکسیون زنان مجلس از آنها خواسته است، در مدت کوتاه باقیمانده تا ارائه دادخواست تجدید نظر، از تمام ظرفیت ارتباطات پارلمانی میان دوکشور بهره برده ، با استفاده از امکانات گروه دوستی پارلمانی ایران- هندوستان ، در اقدامی هماهنگ توجه تمامی بانوان عضو پارلمان هند (لوک سابها و راجیا سابها) را به این موضوع نرگس کلباسی، معطوف نمایند.
به گزارش داتیکان به نقل از خبرگزاری خانه ملت، مینو خالقی ، حقوقدان در نامه ای به فراکسیون زنان مجلس خواستار پیگیری وضعیت نرگس کلباسی شد. متن نامه به شرح زیر است:
هو الحق
نمایندگان محترم عضو فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی
با اهداء سلام و احترام
میلاد فرخنده خاتم النببین و سید المرسلین، پیامبر مهربانی و شفقت حضرت محمد مصطفی صلوات الله علیه را به حضور یکایک شما بانوان گرانقدر تبریک و تهنیت عرض می نمایم. رسولی که رحمت للعالمین است و دلیل نزول خیر و برکت برای جهانیان. بزرگ مرد تاریخ بشریت که با توجه ویژه به جایگاه معنوی وکرامت و گرامیداشت بانوان ، محبت به آنان را نشانه ایمان و اخلاق برشمرده اند و بانویی اسوه همچون فاطمه زهرا (س) را در دامان پرورش داده اند.
با وجود چنین اقتران مبارکی، لازم می دانم توجه یکایک شما عزیزان را به مسائل و موضوعات حادث گردیده برای یک بانوی نیک اندیش و خیَر ایرانی، سرکار خانم نرگس کلباسی اشتری، جلب نمایم.
سرکار خانم نرگس کلباسی اشتری، دختر نیکوکار و مهربان اصفهانی و زاده خانواده ای با اصالت و عالم است.
پدر بزرگ ایشان شادروان حاج آقا فخر الدین کلباسی از روحانیون فاضل و ادیبی برجسته و به حق فخر این دیار محسوب می شوند و پدر والا مقام ایشان مرحوم دکتر حسن کلباسی از اساتید به نام و بزرگ دانشگاه اصفهان بوده اند. اکنون، نرگس فرزند خانواده بزرگ ایرانیان است و سفیر انسان دوستی مردم این سرزمین.
او که در سنین کودکی و نوجوانی پدر و مادر خود را از دست می دهد، با چنین غمی به کشور انگلستان که مدتی از سالهای زندگی را به سبب تحصیل پدر بزرگوارشان در آن کشور می زیسته، سفر می کند. اما به سبب روحیه خیر خواهی و کمک به هم نوع با هر رنگ و نژاد، آنگونه که دین مبین اسلام و تمام ادیان الهی نیز متذکر آنند؛ یکی از نیازمند ترین نقاط کره زمین، شهر رایاگادا در استان اودیسای هند را برای کمک به نوع بشر بر می گزیند. با تمام سرمایه اندک مالی خود و با همت والا و نیَت نیکش، به ساخت مدارس و مراکز نگهداری کودکان نابینا و بی سرپرست می پردازد و در طی شش سال تلاش بی امان، با ایجاد بنیاد پِریشان برای رهانیدن بخشی ازکودکان رنج دیده این کره خاکی از غمها و ناجوانمردی ها، پریشانی های خود را از یاد می برد. خداوند مهربان، چنان نهادِ پاک و قدرتِ دَهش به او عطا فرموده که حتی گیسوانش را برای کمک به مراکز درمان کودکان سرطانی که در مراحل مداوا، موهای خود را از دست می دهند ، به حراج می گذارد.
نرگس کلباسی اشتری ، دختر نیکوکار ایران است که دو سال گذشته متاسفانه در دام ناسپاسی، اخاذی و پرونده سازی مافیای قومی برخی افراد آن شهرگرفتار شده که برای تصاحب بنیاد خیریه او و مدارسی که تاسیس نموده، به تضییع حقوق انسانی و شهروندی وی در دادگاههای محلی پرداختند و او را به اتهام های واهی و بی اساس متهم نموده اند.
ایشان بارها از سفارت انگلستان به عنوان یکی از کشورهای متبوع خود، درخواست کمک نموده، اما هیچگونه پاسخ و یا معاضدتی از سوی آنان ارائه نشده است. این در حالیست که دستگاه دیپلماسی وکنسولی ایران به محض اطلاع از این مسئله، با توجه به قوانین داخلی و مقررات بین المللی از جمله کنوانسیون 1963 وین درباره روابط کنسولی، تلاشهای گسترده ای را صورت داده و بنا برگفتگو و کسب اطلاع اینجانب از مسئولان خدوم وزارت امور خارجه، این تلاشها همچنان ادامه دارد.
از آنجا که شوربختانه رای دادگاه محلی مبنی بر زندان و جریمه مالی سنگین برای این بانوی نیکوکار، صادر شده که نه تنها بر اساس اصول حقوقی و ادله اثبات دعوی دارای اشکالات بسیاری است بلکه با توجه به شرایط نا مناسب زندان در آن شهر، بیم خطرات جانی برای ایشان می رود؛ از یکایک شما بانوان دغدغه مند و بزرگوار فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی، خواهشمندم با امعان نظر ویژه به مسئله این بانوی خیر ایرانی، در مدت کوتاه باقیمانده تا ارائه دادخواست تجدید نظر، از تمام ظرفیت ارتباطات پارلمانی میان دوکشور بهره برده ، با استفاده از امکانات گروه دوستی پارلمانی ایران- هندوستان ، در اقدامی هماهنگ توجه تمامی بانوان عضو پارلمان هند (لوک سابها و راجیا سابها) را به این موضوع معطوف نموده ، همچنین به عنوان زنان حامی حقوق شهروندی اتباع ایران، پیام درخواست معاضدت و حمایت حقوقی، دیپلماتیک و کنسولی از دولت هندوستان بر اساس موازین بین المللی و توافقات دو جانبه، مبنی بر حمایت از این بانوی نیکوکار سرزمینمان که عمر خویش را در کمک به کودکان بی بضاعت آن دیار مصروف داشته، به وزیر امور خارجه هندوستان سرکار خانم «سوشما سواراج» ، ابلاغ فرمایید. امید که به یاری پروردگار و با تلاش دستگاه دیپلماسی و پارلمانی کشور و تمامی دغدغه مندان حقوق انسانی، شاهد احقاق حق نرگس سرزمینمان و تمامی گل های نرگس این کشور باشیم.