آموزش فرآیندهای مدیریت بحران مهمترین عامل در کاهش طلاق
داتیکان:حمیدیان گفت: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان با بررسی علمی سبب شناسی پدیده های طلاق در بین زوجین به این نتیجه دست یافته است که به طور قطع آموزش مهارت های زندگی مشترک می تواند در توانمندسازی زندگی مشترک و کاهش نرخ طلاق اثر بخش باشد.
محمدعلی حمیدیان در گفتوگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، با اشاره به ضروت آموزش سبک زندگی اسلامی در کاهش طلاق اظهار کرد: متاسفانه یکی از آسیب های رو به افزایش جامعه معاصر ایران پدیده طلاق با عنوان انقطاع زندگی زناشویی است.
حمیدیان ادامه داد: طلاق پدیده ای اجتماعی است که از یک سو معلول برخی آسیب های اجتماعی دیگر همچون اعتیاد، فقدان هم فهمی مشترک، کمبود منابع اقتصادی و فقدان مهارت های ارتباطی بوده و از سویی دیگر خود به عنوان یک عامل تسهیلگر در بروز بسیاری از جرایم و کج روی های اجتماعی قلمداد می شود.
وی افزود: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان با بررسی علمی سبب شناسی پدیده های طلاق در بین زوجین به این نتیجه دست یافته است که به طور قطع آموزش مهارت های زندگی مشترک می تواند در توانمندسازی زندگی مشترک و کاهش نرخ طلاق اثر بخش باشد.
رئیس کل دادگاه های عمومی و انقلاب زاهدان خاطرنشان کرد: به طور قطع می توان با افزایش تعاملات زناشویی، تدوین نقش ها تکالیف و حقوق زن و شوهر، آموزش فرایندهای مدیریت بحران، مرزهای استقلال عمل و مواردی از این دست در افزایش رضایت زناشویی و ارتقاء دوام زندگی مشترک و قوام تعاملات زناشویی اقدامات موثری را محقق ساخت.