برنامه کاهش طلاق امسال در 11 استان اجرایی می شود
داتیکان: رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: امسال برنامه کاهش طلاق با همکاری قوه قضائیه در 11 استان کشور اجرایی می شود.
به گزارش ایرنا ، انوشیروان محسنی بندپی امروز چهارشنبه در نشست هم اندیش ذی حسابان ادارات کل بهزیستی کشور بدون نام بردن از این استان ها، افزود: در این طرح ، زوج هایی که به هر دلیل دچار مشکل هستند به جای افتادن به دام وکلا - که گاهی برای طلاق و جدایی تلاش می کنند- در حلقه مشاوران آگاه ، دلسوز و دارای دانش قرار می گیرند.
وی تاکید کرد: هدف از اجرای این برنامه ، کاهش میزان طلاق و پایدار نگاه داشتن کانون خانواده است.
وی یادآور شد: برنامه کاهش طلاق هم اکنون با همکاری قوه قضائیه در استان خراسان رضوی در حال اجرا است.
**از تولد 30 هزار نوزاد معلول در سال تا اجباری شدن مشاوره ژنتیک پیش از ازدواج
رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: این سازمان با داشتن 22 هزار نیروی ماهر و متخصص با رویکرد تدبیرگرایانه و عقلگرایانه ، توفیقات خوبی در سال های 94 و 95 کسب کرد و دربرنامه ششم توسعه نیز این سازمان پررنگ تر از گذشته دیده شد و ثابت کردیم اقدامات اثربخشی در کاهش معلولیت ها و ارائه خدمات به جامعه هدف انجام داده ایم.
محسنی بندپی با تاکید بر اینکه بهزیستی باید تولیت سلامت اجتماعی را عهده دار باشد، افزود: سالانه 30 هزار کودک معلول در کشور متولد می شود و این درحالی است که در مصوبه هیات وزیران در سال 94 ، پیشگیری از معلولیت وظیفه ذاتی وزارت بهداشت عنوان شده و وزارت رفاه (بهزیستی) ، دستگاه همکار است.
وی خاطرنشان کرد: بنابراین به پیشنهاد بهزیستی، غربالگری ژنتیک پیش از ازدواج اجباری شد و به صورت آزمایشی در استان های یزد و کرمان و پس از آن یک شهرستان در هر استان در این زمینه اقدام می کنند.
به گفته رئیس سازمان بهزیستی ، از 40 هزار زوج تحت پوشش برنامه آزمایشی غربالگری ژنتیک ، 70 درصد آنان سالم و بقیه نیازمند مشاوره ژنتیک بودند و از این تعداد نیز (زوج های نیازمند مشاوره) ، 10 درصد آنان نیازمند انجام آزمایش تخصصی بودند.