تقویت اهرم نظارتی وزارتبهداشت بر استاندارد کالاهای سلامتمحور/سازمان استاندارد بنیه کافی برای نظارت ندارد
داتیکان: نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: ظرفیت سازمان استاندارد از نظر تجهیزات و امکانات و نیروی انسانی به اندازه وزارت بهداشت نیست و نمی توان محوریت کالاهای سلامت محور را به این سازمان واگذار کرد.
حمد حسین قربانی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با یادآوری مصوبه مجلس در مورد نظارت بر اجرای استانداردهای کالاهای سلامت محور از سوی وزارت بهداشت، گفت: اگرچه می توان این مصوبه را گام مثبتی در حوزه سلامت دانست اما بدون شک بازهم نمی تواند نیازهای موجود را برطرف کند.
نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: واقعیت آن است که باید چارچوب قوانین مشخص شود به گونه ای که باید تلاش شود تا محصولات سلامت محور با مدیریت و محوریت وزارت بهداشت باشد تا بتوان برای آن تعریف مشخصی کرد.
این نماینده مردم در مجلس دهم تصریح کرد: ظرفیت سازمان استاندارد از نظر تجهیزات و امکانات و نیروی انسانی به اندازه وزارت بهداشت نیست و نمی توان محوریت کالاهای سلامت محور را به این سازمان واگذار کرد درحالی که وزارت بهداشت با توجه به داشتن آزمایشگاه های مجهز و وجود دانشکده های علوم پزشکی از گستره و ظرفیت بیشماری برای در دست گرفتن محوریت کالاهای سلامت محور برخوردار است.
وی یادآور شد: ما معتقد هستیم که باید سیاست گذاری ها از سوی وزارت بهداشت باشد در حالی که این اختیارات از این وزارتخانه سلب شد و ممکن است مشکلاتی را در حوزه تولید و اشتغال ایجاد کند.
نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: حال اینکه نظارت بر اجرای استانداردهای کالاهای سلامت محور بر عهده وزارت بهداشت قرار گرفته را باید غنیمت دانست و امیدواریم این اقدام بتواند به حوزه سلامت کمک کند.
به گزارش خانه ملت، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی صبح دوشنبه و در جریان بررسی طرح تقویت و توسعه نظام استاندارد اعاده شده از شورای نگهبان مصوب کردند که نظارت بر اجرای استانداردهای کالاهای سلامتمحور بر عهده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است./