یک میلیون بیهویت در کشور وجود دارد
داتیکان: اعضای فراکسیون زنان مجلس بر ضرورت پیگیری مشکلات و معضلات اساسی زنان جامعه همچون مادران زندانی، ساماندهی زنان سرپرست خانواده و بودجه حوزه زنان تاکید کردند.
جلسه فراکسیون زنان مجلس با معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده صبح امروز (دوشنبه 7 اسفندماه) در مجلس با ارائه گزارشی از عملکرد این معاونت و فراکسیون زنان در حوزه زنان و طرحها و لوایح و اقدامات پیگیری شده از ابتدای آغاز به کار تاکنون، برگزار شد.
سلحشوری: انباشت معضلات و مشکلات زنان جامعه را دچار ناآرامی کرده است
به گزارش خانه ملت، در این جلسه پروانه سلحشوری رئیس فراکسیون زنان مجلس با بیان اینکه انباشت معضلات و مشکلات زنان، جامعه را دچار ناآرامیهای بسیاری کرده است، گفت: معتقدم اگر دولت، مجلس و قوه قضاییه با هم صدا شوند میتواند در مدت زمان کوتاهی در راستای حل این مشکلات اقدامات مناسبی انجام دهند در غیر این صورت نمیتوان آینده خوبی را متصور شد.
ذوالقدر:دولت در بودجه 97 توجهی به زنان نداشت
همچنین سیده فاطمه ذوالقدر نایب رئیس فراکسیون زنان با ارائه گزارشی از مصوبات و اقدامات مجلس در حوزه زنان در بودجه سال 97، گفت: متاسفانه دولت در بودجه سال آینده هیچ مورد خاصی را در نظر نگرفته بود که اما مجلس نیم درصد بودجه جاری استانداریها را به اداره کل زنان و بانوان اختصاص داد و همچنین ورزش زنان نیز از 27 صدم درصد مالیات بر ارزش افزوده برخوردار شد.
نماینده مردم تهران ادامه داد: همچنین وام ازدواج با توجه به تورم و تغییر شرایط جامعه از 10 میلیون به 15 میلیون تومان با بازپرداخت 5 سال رسید و حدود 40 میلیارد تومان به تکمیل ورزشگاه بانوان آزادی اختصاص یافت.
سیاوشی: ضرورت ارائه هرچه سریعتر لایحه تابیعت به فرزندان بیهویت
همچنین طیبه سیاوشی شاه عنایتی با اشاره به وضعیت زنان در روستاهای اطراف تهران و شهرری، گفت: زنان که بیشتر در مشاغل فرش بافی و قالی بافی مشغول هستند به شدت به داشتن بیمه نیازمنده بوده و این درخواست را دارند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس به اورژانسهای اجتماعی و خانههای امن برای زنان در تهران اشاره کرد و افزود: متاسفانه NGOها از دولت به دلیل عدم همکاری با آنها به شدت شاکی و معترض هستند.
وی با اشاره به ضرورت ارائه هرچه سریعتر لایحه تابیعت به فرزندان بیهویت، تصریح کرد: یک میلیون بیهویت در کشور وجود دارند که باید آنها را آتش زیرخاکستر برای بروز آسیبهای اجتماعی دانست.
مافی:در لایحه دولت بودجه زنان افزایشی نداشت
همچنین پروانه مافی با گلایه از عدم ارتباط معاون امور زنان رئیس جمهور با زنان مجلس، نسبت به عدم افزایش بودجه زنان در لایحه بودجه سال 97 انتقاد کرد و گفت: باید کمیته نظارتی قوی برای تخصیص بودجههای در نظر گرفته شده در استانها تشکیل شوند چراکه قوانین بسیاری در رابطه با زنان وجود دارند که هیچگاه تصویب نشدهاند.
اولادقباد: زنان همسر شهید در قانون خدمات ایثارگران مغفول ماندهاند
این گزارش می افزاید؛ فریده اولادقباد عضو هیات رئیسه فراکسیون شاهد مجلس نیز در این جلسه، گفت: زنان همسر شهید در قانون جامع خدمات به ایثارگران مرتبط با زنان مغفول ماندهاند هرچند در برنامه ششم توسعه ماده 51 که برای فرزندان و جانبازان تسهیلاتی قائل شده بود زنان نیز اضافه کردیم اما باید بیشتر از این زنان همسر شهید توجه کرد.
نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه حدود 6 هزار زن شهیده، 5هزار500 زن جانباز و 2500 زن پزشک در زمان جنگ و 22 هزار زن امدادگر و 171 زن اسیر در آن زمان داریم، افزود: زنان ما در عرصه های مختلف همچون جنگ بسیار اثرگذار بودهاند لذا باید به انحای مختلف از آنها حمایت کرد.
جلودارزاده: ضرورت برنامهریزی برای حل معضل زنان
همچنین جلودارزاده از تدوین برنامههای حوزه زنان به صورت پایلوت استقبال کرد و گفت: باید با یکدیگر همسو شده و معضلات زنان در جامعه را کاهش دهیم.