تدوین قانونی شیوهنامه انضباطی باشگاههای ورزشی کشور
مشاور معاون وزیر ورزش و جوانان از تدوین شیوهنامه عملکرد باشگاههای ورزشی خبر داد و ابراز امیدواری کرد با تدوین این شیوهنامه کمیته نظارت بر فعالیت باشگاههای ورزشی فعالتر شده که طبیعتا این امر به پیشرفت ورزش کشور در تمامی مسائل منتهی خواهد شد.
امید عفراتی در این باره افزود: با توجه به تدوین این شیوهنامه طبیعی است که زین پس باشگاههای ورزشی تمامی کشور بر اساس این شیوهنامه ارزیابی شوند.
وی هدف از تدوین این شیوه نامه را پایان داده به برخوردهای سلیقه ای با باشگاههای ورزشی برشمرد و اظهار داشت : پیش از این ، فعالیت باشگاههای خصوصی و مدیریت آنها بدون داشتن ملاک و تنها با نظر بازرسان و ناظران ارزیابی می شد.
عفراتی گفت : به دلیل نبود یک شیوه نامه جامع و قانونی، بازرسان در صورت مشاهده تخلف در باشگاهها عموما بر اساس سلیقه شخصی عمل کرده و از دادن تذکر تا پلمپ با آنان برخورد می کردند که به خاطر رعایت نشدن عدالت چندان خوشایند نبود.
مشاور معاون وزیر ورزش و جوانان از فعال تر شدن کمیته های نظارت بر فعالیت باشگاههای ورزشی در تمامی استان های کشور خبر داد و افزود : اعضای این کمیته ها براساس ملاک های انضباطی تعیین شده فعالیت باشگاهها را بررسی می کنند .
وی ادامه داد : همچنین در شیوه نامه جدید انضباطی میزان و نحوه برخورد با مدیران باشگاههای ورزشی تعیین شده است .
عفراتی در پایان در خصوص دانش پایین باشگاهداری در کشور به عنوان یک مشکل نام برد و ابراز امیدواری کرد که با برنامه ریزیهای صورت گرفته، ضعف آموزشی مربیان ورزشی کشور ارتقا یابد، در همین راستا وی
وی از تهیه نرم افزار ارتباطی مربیان باشگاهها با مجموعه ادارات کل ورزش و جوانان خبرداد و افزود : دراین نرم افزار آموزش های لازم پیرامون مسائل روز مربیگری به آنان آموزش داده می شود .
مشاور معاون ورزش و جوانان گفت که تا سه سال آینده دانش مربیان باشگاههای کشور به روز رسانی می شود .
بر اساس گزارش وزارت ورزش و جوانان هم اکنون بیش از 17 هزار باشگاه ورزشی در کشور وجود دارد که تاکنون 12 هزار واحد از این تعداد با ثبت نام در سامانه این وزارتخانه ساماندهی شدند.